Simplenetbet

South Park Reel Chaos slot

South Park är en väldigt populär animerad serie skapad av Trey Parker och Matt Stone för humorkanalen Comedy Central. Serien handlar om de fyra pojkarna, Stan, Kyle, Kenny och Cartman och deras minst sagt bisarra äventyr i den fiktiva staden i Colorado. Serien har blivit ökänd för sitt grova och vulgära språk samt sin mörka och sjuka humor där de ger satiriska skildringar över en mängd olika ämnen.Denna spelautomat är en uppföljare till det första spelet och liksom vid förra installationen är det välkända spelutvecklaren Net Entertainment som ligger bakom även denna spelautomat.De som har följt TV-serien vet säkert att pojkarna gärna leker superhjältar. Det är precis vad de gör i denna spelautomat där de ska försöka besegra karaktären Butters onda alter ego, Professor Chaos.

South Park Reel Chaos Bonus

Denna spelautomat erbjuder många bonusspel och en mängd olika alternativ vilka även bonustipset redogör för. Det innebär att det kan vara något förvirrande för nya casinospelare men även för de spelare med lite mer erfarenhet varför det inte är en dum idé att bekanta sig med spelet innan man börjar spela med egna pengar.Själva spelplanen består av 5 separata hjul i tre rader med 20 olika symboler. En skillnad mot föregångaren är att det nu inte finns något free spins-läge som du kan aktivera i spelet utan endast ett re-spin-läge som du får tillgång till då Stan visar sig på hjul 1 och 5 samtidigt. Snurrar du fram tre bonussymboler på hjul 1, 3 och 5 kommer du däremot aktivera ett generöst bonusspel.Wild-symboler kan dyka upp på alla hjul och fungerar som substitut till alla andra symboler med undantag från bonussymbolerna, för att kunna skapa den mest givande kombinationen. Dock kommer inga wild-symboler fram under bonusrundan.

Mintberry Crunch Epic Bonus Spins

Lyckas du snurra fram tre bonussymboler på hjul 1, 3 och 5 aktiveras Mintberry Crunch Epic Bonus Spins där du i rollen som karaktären Mintberry får möta fyra olika fiender med varierande styrka. Du försvagar dina fiender genom att snurra fram en vinnande linje och skulle du inte lyckas med detta kommer fienderna att försvaga Mintberry. Bonusrundan fortsätter tills någon av parterna besegras. Om Mintberry lyckas besegra alla fyra fiender belönas du rikligt.